Diyanet İşleri Başkanlı Ali Erbaş ile yaşadığı sert tartışmaların ardından RTÜK'ün hedefi haline gelen Adnan Oktar'a bir darbe de kediciklerinden geldi. Oktar'ın programında ağırladığı kadın konuklarından Ceylan Özgül, önceki gece Oktar'ın evinden gecelik ve terliklerle kaçarak gündeme gelmişti.

Ceylan Özgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Adnan Oktar'ın evinde yaşadıklarını tek tek ifşa etti. "Doktor muayenesine bile tek başına gidemiyoruz." diyen genç kadın, özgür değiliz mesajı verdi.

Ceylan Özgül'ün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar büyük ses getirirken, genç kadın şu iddiaları öne sürdü:"20 yılda bir kez bile mahalle bakkalını görmeyen, eczaneden ilaçlarını kendisi alamayan, yıllar önce değişen Türk Lirası'nı tanımayan, doktor muayenesinde bile tek başına bırakılmayan kişi özgür müdür?" dedi.

"SAÇIMIZIN MODELİNE KADAR KARAR VERİYORLAR"

Özgül açıklamalarına şöyle devam etti: "Bir insan saçının modelinden kilosuna kadar başkası karar veriyorsa ne yiyeceğinizden ne okuyacağınıza kadar başkası karar veriyorsa bu nasıl özgürlük anlayışı? Size sorulan sorulara 'Ben özgür irademle buradayım' diye cevap vermek özgürlük değildir."