Adana 24. Uluslararası film festivalinde kıyasıya yarışan filmler arasında 'Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok' filmi birinci seçilirken, yönetmeni Onur Ünlü, Antalya film festivaline atıfta bulunarak Yerli filmlere sahip çıkılmasını istedi.

20170930_213551

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ'NDE FİNAL GECESİ

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Adana 24. Uluslararası film festivalinde birbirinden güzel eserler jüri tarafından değerlendirildi. Festivalin final gecesi Çukurova Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

3

AŞKIN GÖREN GÖZLERE İHTİYACI YOK

Alışılmışın çok dışında son derece görkemli bir atmosferde gerçekleşen gecede adeta heyecan fırtınası esti. Birbirinden iddialı filmlerin yarıştığı final gecesinde Onur Ünlü'nün 'Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok' filmi jüri tarafından bu sene festivalin en iyi filmi seçildi. En iyi yönetmen ödülünü ise Onur Saylak'ın 'Daha' filmi aldı.

2

ALKIŞLAR BAŞKAN SÖZLÜ'YE

Geceyi şık kostümleri ile adeta aydınlatan ikili Meltem Cumbul ve Ayşe Arman birlikte sundular. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yoğun alkış aldığı festival finalinde geceye katılan misafirle,r saatler boyu Festivale katılan film oyuncuları ile fotoğraf çektirip söyleşiler yaptı.

2