Spor Toto 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da teknik direktör Yılmaz Vural şoku yaşanıyor. Sezon başında şampiyonluk hedefleri doğrultusunda göreve getirilen Vural'ın performansı taraftarları da hayal kırıklığına uğrattı.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak tarafından yapılan son açıklamada, 1. Lig'de geride kalan 20 hafta sonunda geldikleri noktanın hiç de iyi yerler olmadığını söylemesi iplerin kopmasına neden oldu.

Yollar Artık Ayrıldı

Murat Sancak açıklamasında, "Üzülerek belirtmek isterim ki buralar Adana Demirspor'un olması gerektiği yerler değildir. Bu yüzden taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Başarıya ulaşmak ve kan değişikliğinden yana olduğumuz için yönetim olarak aldığımız kararı paylaşmak da oldukça üzüntü verici. Adana Demirspor olarak teknik direktörümüz Sayın Yılmaza Vural ile yollarımızı ayırdığımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz. Kendisine bu zamana kadar Adana Demirspor'a olan katkılarından dolayı da teşekkürü bir borç biliyoruz. Futbol hayatında herkesin başarılı olmasını istiyoruz." ifadelerine yer verdi.

2015-2016 sezonunda da Adana Demirspor'un başında olan Yılmaza Vural, Play-Off finalinde Alanyaspor'a penaltılar ile kaybederek Süper Lig biletinden olmuştu.