Afrin şehidi Musa Özalkan'ın maaşına getirilen hacizin ardından şehit ailesine yapılan bir saygısızlık haberi de Adana'dan geldi. Adana'da özel halk otobüsü şoförü Eren G., araca binen şehit annesine hakaret ettikten sonra gözaltına alındı.

Adana'da 4 Şubat günü yaşanan olay edinilen bilgilere göre şöyle gelişti. Şoför Eren G. araca binen şehit annesi yaşlı kadından '2.5 TL' ücret istedi. Ücretsiz ulaşım kartı sahibi olan şehit annesi ücreti ödemeyi reddedince şoförün hakaretine maruz kaldı. Otobüse ait güvenlik kameralarına yansıyan olayda şehit annesinin elindeki ücretsiz ulaşım kartını göstererek, "O zaman devlet niye verdi bu kartı bize" dediği görüldü.

Saldırılar 173 gündür devam ediyor Saldırılar 173 gündür devam ediyor

"ALLAH BE...SINI VERSİN BU DEVLETİN"

Yaşlı kadının ücretsiz ulaşım kartını göstermesi üzerine sinirlenen şoför Eren G. "Allah be...sını versin bu devletin." diye devlete hakarette bulunduğu öğrenildi.

ŞOFÖR İLE ŞEHİT ANNESİ ARASINDA GEÇEN DİYALOĞUN BİR BÖLÜMÜ

Şehit annesi: Sen askerliğini yaptın mı?

Eren G.: Yaptım teyze. Niye Yapmayayım

Şehit annesi: Biz de vatana şehit verdik

Eren G.: Vermiş olabilirsin. Ben vergimi veriyor muyum? Veriyorum. Devlet sana bu hakkı vermişse bana da parasını vermek zorunda. Bu özel halk otobüsü, devlet otobüsü değil. Mazot yakıyor.