8 Yaşında bir erkek çocuğuna tecavüz eden daha sonra çocuğun konuşmaması için öldüren 49 yaşındaki sapık için kurşunla idam kararı verildi. Başbakan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin Devlet Başkanı Yardımcısı ve Dubai Kralı Muhammed Bin Raşid'inde onayı ile kurşuna dizilerek idamına karar verildi. Karardan sonra mahkum olarak cezaevinde bulunan 49 yaşındaki sapık için idam sahası ayarlanarak idamın gerçekleştiği öğrenildi.

Bu yılın başında yaşanan korkunç olayda Dünya'da büyük yankı bulan sapıklık olayı sonrası mahkemece tutuklanan sapık için Dubai Kralı Muhammed Bin Raşid cezanın hafif olduğu gerekçesini tanımlıyarak suçlunun idam edilmesini istedi.

Savunma Avukatı Ali Musabeh söz konusu sapığın bu sabah kurşuna dizilerek öldürüldüğünü açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ali Musabeh, "Bu sabah Dubai Polisi Dubai Mahkemeleri tarafından idama mahkum edilen ve idam kararı Dubai mutlak hükümdarı tarafından onaylanan, Obaidanın katili sanık Nidel Eissanın idamını gerçekleştirmiştir" ifadelerini kullandı. Sapık adam Ürdünlü çocuğu kaçırmış, daha sonra defalarca tecavüz ettikten sonra boğarak öldürmüş, cesedini de bir yol kenarına atmıştı.