Milli Piyango'nun 31 Aralık yılbaşı gecesinde düzenlenen çekilişte büyük ikramiyeyi kazanan talihli halen ortaya çıkmadı. Talihlinin kaybı şu ana kadar 1 milyon lirayı aştı. Talihli şu ana kadar eğer ortaya çıksaydı kazancı 1 milyonun liranın üzerinde olacaktı.

31 Aralık 2018 gecesinde Milli Piyango tarafından düzenlenen özel yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 70 milyon lira olarak belirlenmişti. 70 milyon lira değerinde büyük ikramiye 7615536 nolu tam bilete isabet ederken herkesin aradığı talihlinin ortaya çıkmaması da kafaların karışmasına neden oldu. Talihli eğer ilk gün parasını alarak herhangi bir bankada faize yatırmış olsaydı şu ana kadarki kazancı 1 milyon liranın üzere kadar çıkacaktı.

Talihli Ortada Yok

Milli Piyango çekilişinden 70 milyon lira kazanan talihlinin son olarak kazandığı ikramiyeyi alması için 31 Aralık 2019 tarihine kadar zamanı bulunuyor. Bu tarihe kadar eğer talihli parasını almazsa bu para kamu payına aktarılacak.

Bir başka yapılan araştırmada ise bugüne kadar kazandığı ikramiyeleri almayan birçok kişinin olması da dikkatlerden kaçmayan bir hadise olarak ortaya çıktı. Yüz binlerce lirayı bulan ikramiyeler gerçek sahiplerini bulmayınca bu rakam kamu payına aktarıldı.