Bu sayede 20 mp ön kamera hangi telefonda var diye merak ve sabırsızlık içinde bekleyen dünyanın dört bir yanındaki insanlara gereken cevap verilmiş oluyor.

Geçtiğimiz son 5 yılda selfie merakının coğrafyaları aşarak tüm dünyada eşit bir hızla yayılması, artık çok daha net ve berrak ön kamera gücüyle harika görüntülü ve bol ışıklı selfe fotoğrafları ortaya çıkaran yeni mobil telefonları alıcılarıyla buluşturmaya hazır.

Teknolojinin İnsanlık Üzerindeki Etkileri Nelerdir ? Teknolojinin İnsanlık Üzerindeki Etkileri Nelerdir ?

Vivo V5 ilk kez Hindistan'da meraklıları ile buluşacak. Artık çok daha billur ön kamera seçenekleriyle selfie çekmek için ışıklı ya da arka planı net yerler aramaya son verilecek. Çözünürlüğü ikiye katlayan 20 mp ön kamera selfie tutkunlarını bir hayli memnun edeceğe benziyor. Vivo V5 26 Kasım'da önce Hindistan'da alıcılarıyla buluşacak.

Daha sonra ise Türkiye dahil birçok Avrupa ülkesinde de müşterilerinin karşısına çıkacak. Fiyatı ise 18.000 Hint rupisine yakın bir değerde. Bu da yaklaşık olarak 250 dolar demek. Bu da Türk parasına göre 950 lira. Selfie tutkunları için çok da pahalı olmayan bu son teknoloji telefon, ülkemizde de sabırsızlıkla bekleniyor.

Vivo V5 Telefonlarının Özellikleri Neler?

Yaklaşık 1 ay sonra görücüye çıkacak olan Vivo V5 selfie özelliklerinin yanı sıra diğer avantajlarıyla da göz dolduruyor. Meraklıları için 256 GB görsel hafızası bulunan bu yeni icat çekilen selfie fotoğrafları biriktirme konusunda da kullanıcılarına sonsuz bir hafıza olanağı sunuyor.

13 Mp arka kamerası ile birlikte fotoğraf meraklılarını epey tatmin edeceğe benziyor.