13 Reasons Why dizisinin merakla beklenen ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak sorusu yanıt buldu. İlk sezonuyla büyük ses getiren 13 Reasons Why, ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Yayınlandığı dönemde Türkiye'de ve dünyada büyük ses getiren dizi eğitimcileri ve pedagogları ikiye bölmüştü.

Birinci sezonunda dizinin ana karakteri Hannah Baker'ın trajik sonuyla veda eden dizide heyecan fırsınası ikinci sezonda katlanarak devam ediyor. Baker'ın bıraktığı kasetlerin tamanının dinlenmiş olması ve genç kızın ölümü dizinin biteceği yönünde yorumlanırken ikinci sezonun henüz ilk bölümünde yaşanan gelişmeler dizinin daha uzun süre devam edeceğini ilan etti.

İKİNCİ SEZONDA İŞLER ÇIĞRINDAN ÇIKIYOR

Hannah'ın intiharının ardından ikinci sezonda kasetlerde adı geçen kişiler mahkemede ifade veriyor. Ancak mahkemede yaşananlar olayın sadece Hannah Baker'ın intiharından ibaret olmadığını gözler önüne serecek.

Tüm bu bilgiler ışığında ikinci sezonun vaad ettiği şeylere bakacak olursak, öncelikle Hannah Baker'in anlattığı her şeyin gerçek olmadığı ve aslında durumun çok daha ciddi boyutları olduğu ortaya çıkacak gibi duruyor. Tek kurbanın Hannah olmadığına dair bir notla yeniden alevlenen olaylar, Clay'in Hannah'nın hayaletinden kurtulamaması yüzünden oldukça karışacağa benziyor.

Tüm sezonun detayları tabii ki merak konusu, ancak hatırlatmakta fayda var, ekibin de uyarıda bulunduğu gibi, eğer geçmişinizde benzer zorbalık, taciz ya da tecavüz vakaları varsa diziyi izlememeli ve yaşadığınız durumu çözebilmek için muhakkak destek almalısınız. Çünkü iç sesiniz sizi bu konuda ne kadar korkutursa korkutsun, etrafınızda sizi anlayacak birileri muhakkak vardır.