Samsun'da gerçekleştirilen dilenci operasyonunda bir çok kişi polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan arasında en çok dikkat çekenlerden birisi de 102 yaşında olan bir yaşlı kadının tam 80 senedir dilendiği oldu.

Samsun'da polis tarafından gerçekleştirilen dilenci operasyonunda zabıta ekipleri birçok kişiyi gözaltına aldı. Daha öncesinde de birçok kez gözaltına alınan 102 yaşındaki bir kadının 80 yıldır dilenmesi büyük bir şaşkınlık yarattı.

Samsun Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ve İl Göç İdaresi Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen dilenci operasyonunda Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Bulvarı çevresinde aralarında çocuklarında bulunduğu birçok kişi gözaltına alındı. Dilenciler operasyonda tek tek tespit edilirken gözaltına alınanlar arasında yer alan 102 yaşındaki Merve K. yaşlı kadın ve yanındaki gelini Sevim K.'da vardı. Gelinin zabıtalara yakalanırken "Dana buraya yeni geldik." demesi dikkatlerden kaçmayan bir hadise oldu.

80 Yıldır Dileniyor

Zabıtalar tarafından yakalanan 102 yaşındaki yaşlı kadının 80 yıldır dilendiği de ortaya çıktı. Yaşlı kadının her gün dilenmek için Çarşamba'dan merkeze kadar geldiği ve aile içinden de birçok kişinin dilendiği belirlendi.