Şifremi unuttum | Üye Ol
    GÜNDEM   |  SİYASET   |  SPOR   |  DÜNYA   |  EKONOMİ   |  MAGAZİN   |  MEDYA   |  EĞİTİM   |  SAĞLIK   |  TEKNOLOJİ   |  YEREL HABER   |  FOTO GALERİ 
   
 
 
 
 
Mehmet Ali Erbil’i taşımak zordur…
  Burhan AKDAĞ   burhanakdag@gmail.com 19 Şubat 2010 Cuma  

Bir süredir haklarında ayrılacaklarına dair haberler çıkan ancak her defasında bu söylentileri yalanlayan Mehmet Ali-Tuğba Erbil çifti, boşanma kararı aldı. Tuğba Erbil’in Londra’da Önder Fırat ile yemek yerken görüntülenmesi, krizi tırmandırıp boşanmayı ne yazık ki kaçınılmaz hale getirdi.

Mehmet Ali Erbil’den boşanmak için avukatına vekalet veren Tuğba Erbil, ise eşinin telefonuna gelen aşk mesajlarını yakaladığını söyleyerek: " Aldatılmam bir değil, iki değil, üç değil sayamıyorum. Bu kadınların ne iş yaptığı da umrumda değil, her meslek grubundan var" dedi. 

 

Ne kadar basit bir suçlama. Üstelik çocuğunun babasına böyle bir yakıştırmayı yapabiliyorsun. İşte bu tür kadınlar Dünyanın en tehlikeli kadınları, takip edin bu boşanma davasında daha neler yaşanacak neler. Tuğba Erbil’in bu açıklamaları gelecek olan kötü günlerin habercisi gibi.

Maalesef böyle kadınlardan etrafta çok var. Tuğba Erbil’in söylediğini bir kez daha okuyun: "Aldatılmam bir değil, iki değil, üç değil sayamıyorum. Bu kadınların ne iş yaptığı da umrumda değil, her meslek grubundan var" Peki Tuğba kardeşim o zaman sana şunu  sormazlar mı. Aldatıldığını ilk duyduğunda neden boşanmadın.  ya ikincisinde, peki ya üçüncüsünde dört, beş altıcı desem.

Geçin bunları ben bu aldatılmaların olduğuna dahi inanmıyorum. Maliyi biraz tanıyorsam bu evliliğe ne kadar saygı duyduğunu da bir o kadar biliyorum.

Kocam beni aldatıyor, sayısını bile sayamıyorum…

 

Tuğbahanım sizin eşiniz mahallede bakkal dükkanı çalıştırmıyor, Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi şovmeni. Dolayısı ile çevresinde ve peşinde olan şöhret meraklısı kadınların sayısını sanırım hiç sayamazsınız. Hatta biraz geçmişe baktığım zaman Mali’nin beşinde koşanlardan birisi de sizdiniz ne çabuk unuttunuz. Gazetelere yansıyan bu açıklamalarınızı okuyunca gözümün önüne bir görüntü geldi. Sanırım Kıbrıs’ta çekilmişti çok iyi hatırlarsınız. Mehmet Ali Erbil ile Sedef’in düğününde takı takanlardan birisi de sendin yoksa yanlış mı hatırlıyorum, ne çabuk unuttun. Nedendir bilinmez Mali bu evliliğinden boşandı hemen senin ile evlendi. Sedef delikanlı kızmış bir kez dahi  çıkıp konuşmadı bile. Ama sen Mali beni aldatıyor dedin bütün suçu Mali’ye yükledin. Ama gerçek böyle değil senin bu evlilikten beklentilerin neydi bilemiyorum ancak boşanmak istediğin için beklentilerini almış olmalısın, ya da alacağını zannediyorsun.

 

Peki sen sağır sultanın dahi duyduğu Malinin sadık biri olmadığını bilmiyormuydun.  Adam başka birisiyle evli iken sende onun ile flört yaşamadın mı? Gencecik kızı aldı sonra mendil gibi attı senin ile evlendi.

Maalesef bunları başta düşünecektin, kendin ettin kendin buldun meselesi. Hiç boşu boşuna dert yanmaya ve Maliye çamur atmaya gerek yok. Mehmet Ali Erbil’i taşımak zordur herkes taşıyamaz. Sende taşımayı beceremedin.

 

Ohh ne güzel Avrupalara git birileri ile yemek ye, sadece bir yemekti diye geçiştir, sonrada para koparmak için Mehmet Ali Erbil beni aldattı de.

 

Tuğba hanım anlamadığım sizce Mehmet Ali Erbil bu kadar çapkınlık yapmışken neden bardağı taşıran son damla Önder Fırat'la yenen yemek oluyor. Sizin gibi tehlikeli kadınların yanında ne yazık ki Önder Fırat gibi sizleri avutan erkekler bir anda mantar gibi yerden bitiveriyor.

Bu konularda akıl hocanı da çok merak ediyorum.

Neden mi ?

Çünkü yanlış yoldasın….


Bu yazı 558 defa okunmuştur.
 Yorumlar  -   Yorum Ekle

Bu yazı henüz yorumlanmamış...


 Yazarın Diğer Yazıları
 
 
 
Yakup BONCUK

Tarsus'u kim tanıyor?
 
 
 
 
 
Naif KARABATAK

Ve kar yağar umutlarımıza!
 
 
   
 
  HAVA DURUMU

Hava Durumu ISTANBUL
16/9
Şehir Seç »   
 
  DÖVİZ KURLARI
   Alış  Satış  
  USD  1,4570  1,4640  
  EURO  2,1902  2,2008  
  GBP  2,4021  2,4147  
   ÇOK OKUNANLAR
  Polis cep telefonu kayıtlarından tecavüzcüleri arıyor
İZMİR'de hafif zeka geriliği bulunan 15 yaşındaki erkek Y.Ö.'yle, para karşılığı birlikte olduğu iddiasıyla, evli 53 yaşındaki Y.A., tutuklandı. Savcılıkta ifade veren mağdur Y.Ö., iki yıl içerisinde 300 erkek ile para karşılığı kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girdiğini öne sürdü. Polis, şimdi 299 tecavüzcüyü tespit etmek için çalışmalara başladı.
2   Firari Mahkumun Kıskançlık Dehşeti
3   Beatriz'in bileğinde ay-yıldız dövmesi!
4   Sancaktepe'de patlama
5   Şoke eden mektup
6   Azarı işitince geri adım attı
7   Eurovision şarkısı belli oldu
8   Frikik krizi!
9   Konya'dan Mide Bulandırıcı Haber
10   Bulgar Günnaz'ın fotoğrafına ‘çarpıldı'
   YAZARLAR
      Naif KARABATAK
      Yakup BONCUK
      Fuat TÜRKER
      A. Raif Öztürk
      Fethi AKAR
      Eshabil ÜSTÜNDAĞ
      Mehti SARAÇ
      Gündoğdu YILDIRIM
      Yasemin ERDEM
      Özlem Saraç
   ÇOK YORUMLANANLAR
   ANKET
Cumartesi Günü Mesaisi'ni destekliyormusunuz?
Destekliyorum
Desteklemiyorum
   ŞANS OYUNLARI
21/01/2012
7-10-17-20-28-36
25/01/2012
14-16-20-28-31-2
 
   GAZETELER

 
 
ANA SAYFA   |   GÜNÜN TÜM HABERLERİ   |   MODA OLANLAR   |   ARŞİV   |   ZİYARETÇİ DEFTERİ   |   KÜNYE   |   REKLAM   |   CANLI YAYIN İZLE  |   İLETİŞİM
 
RSS | Add to Google Haberingundemi.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Haberin Gündemi sorumlu tutulamaz.