• USD 32,50
  • EUR 34,78
  • ALTIN 2.496,45
  • BİST100 9.693
  • BTC 63.387

Politika Haberleri

politika haberleri ve güncel politika gelişmeleri, politika ile ilgili tüm video, politika fotoğrafları ve politika haberleri Haberin Gündemi - Haber, Spor, Magazin ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Ekonomi

Hazine Bakanı Şimşek, IMF ve Dünya Bankası toplantıları için Washington'da enflasyonla mücadele vurgusu yaparak Türkiye'nin politika önceliklerini açıkladı.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail ile ticaret eleştirilerine karşı sert bir yanıt verirken, yerel seçim sonuçlarının parlamenter sisteme etkisini değerlendirdi.

Politika

MHP'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu toplandı ve Başkanlık Divanı belirlendi. Devlet Bahçeli liderliğindeki kadro güncellendi.

Politika

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından Akşener'in istifa sinyali vermesi, İYİ Parti içinde dikkate değer bir gelişme olarak yankı...

Gündem

Bakan Bayraktar, Türkiye'nin enerji sektöründeki gelişmeleri ve fiyat politikalarını paylaştı, doğalgaz kullanımına yönelik destekler hakkında bilgi verdi.

Gündem

Michigan ön seçim sonuçları, Biden ve Trump arasındaki rekabeti belirleyici hale getirirken, eyaletteki siyasi kırılganlıklar ön plana çıkıyor.

Yaşam

İklim Değişikliğine Yol Açan Faktörlerin Analizi

Dünya

Dijitalleşmenin Siyasi Süreçlere Etkisi ve İletişimdeki Dönüşümü

Gündem

Küresel İklim Eyleminde 2024 Yılında Önemli Gelişmeler Bekleniyor

Politika