• USD 32,33
  • EUR 35,22
  • ALTIN 2.247,46
  • BİST100
  • BTC 65.350

Galatasaray Haberleri

galatasaray haberleri ve güncel galatasaray gelişmeleri, galatasaray ile ilgili tüm video, galatasaray fotoğrafları ve galatasaray haberleri Haberin Gündemi - Haber, Spor, Magazin ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Spor

Manchester United Galatasaray maçını şifresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar EXXEN platformu detaylarını araştırmaya başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2....

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. Maçında Manchester United ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ise MANU Galatasaray maçının şifresiz...

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında Manchester United ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Temsilcimiz ilk maçında Kopenhag karşısında aldığı...

Spor

Galatasaray Başkanlığı için yapılacak seçime saatler kala Metin Öztürk ve ekibi güçlü bir çııkış yaparak Galatasaray yönetimine talip olduklarını açıkladı.

Spor

Galatasaray, altyapısından yetişen 18 yaşındaki Ozan Kabak’ı 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Bundesliga ekibi Stuttgart’a sattı.

Spor

Galatasaray, yarın Boluspor ile Türkiye Kupası son 16 turunda oynayacağı maçın kadrosunu duyurdu. Kadroda kaleci Muslera yok.

Spor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Spor

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yer aldığı Avrupa Ligi’ndeki son 32 turu kura çekimi bugün yapıldı.

Spor

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşaması dün gece oynanan maçlarla tamamlandı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın muhtemel rakipleri de belli oldu.

Spor

Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim basın toplantısı düzenledi.

Spor

Süper Lig'de haftanın mücadelesi Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak. Sarı-kırmızılılar, 8 oyuncusundan eksik çıkacağı maçta, deplasmanda galibiyet arıyor.

Spor

Lokomotiv Moskova karşısındaki etkisiz futbol Fatih Terim'in sabrını taşırdı. Tecrübeli teknik adam devre arası birçok isimle yolların ayrılmasını isteyecek.

Kategori Haberler

Kategori Haberler