• USD 32,61
  • EUR 34,74
  • ALTIN 2.498,07
  • BİST100 9.525
  • BTC 62.478

Tarih Haberleri

tarih haberleri ve güncel tarih gelişmeleri, tarih ile ilgili tüm video, tarih fotoğrafları ve tarih haberleri Haberin Gündemi - Haber, Spor, Magazin ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Eğitim

Norveç'teki yeni araştırmalar, Viking efsanelerinin gerçeklikle ilgili olabileceğini ve tarihi yeniden yazma çabalarını desteklediğini gösteriyor.

Spor

Sörf sporunun kökenleri binlerce yıl öncesine dayanıyor ve bugün dünya genelinde milyonlarca insan tarafından tutkuyla uygulanıyor.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçının tarihinde değişikliğe gitmeme kararı aldı, maç 7 Nisan'da oynanacak.

Spor

Bugün hala popülerliklerini koruyan bu etkinlik, efsanelerden modern spora uzanan bir yolculuğun parçasıdır.

Teknoloji

Grafik tasarım, dijital teknolojilerin yükselişiyle köklü bir değişim ve dönüşüm sürecinden geçmiştir, yeni fırsatlar ve zorluklar ortaya çıkarmıştır.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Zaferi'nin büyük kahramanlıklarla dolu destansı hikayesini vurgulayarak şehitleri rahmetle andı.

Yaşam

Aşçılık sanatının tarihi, insanlık tarihinin bir parçası olarak büyük bir evrim geçirerek günümüzde de varlığını sürdürmektedir.

Teknoloji

Mercedes-Benz, otomotiv endüstrisindeki liderliğini tarih boyunca süregelen inovasyon ve mükemmeliyeti hedefleyerek koruyor.

Eğitim

Uzunluğu binlerce kilometre olan bu yapı, doğal afetler, savaşlar ve insan müdahalesi nedeniyle büyük hasarlar aldı.

Spor

Okçuluk, binlerce yıldır insanlar için önemli bir rol oynamıştır ve tarih boyunca pek çok ünlü okçu, bu sporun popülerliğini artırmıştır.

Spor

1940'larda ve 1950'lerde Kore'de çeşitli dövüş sanatları okulları kuruldu ve geleneksel Kore dövüş teknikleri üzerine çalışmalar yapıldı.

Turizm

İstanbul, zengin tarihi mirası, kültürel çeşitliliği ve muhteşem manzaralarıyla turistler için eşsiz bir destinasyondur.