• USD 32,50
  • EUR 34,78
  • ALTIN 2.496,45
  • BİST100 9.693
  • BTC 64.667

ERDOĞAN Haberleri

ERDOĞAN haberleri ve güncel ERDOĞAN gelişmeleri, ERDOĞAN ile ilgili tüm video, ERDOĞAN fotoğrafları ve ERDOĞAN haberleri Haberin Gündemi - Haber, Spor, Magazin ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yakında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yüz yüze bir görüşme yapacaklarını duyurdu.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail ile ticaret eleştirilerine karşı sert bir yanıt verirken, yerel seçim sonuçlarının parlamenter sisteme etkisini değerlendirdi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e yönelik tedbirlerin devam edeceğini ve Filistin'e yardımların artarak süreceğini açıkladı.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, YSK'nin Hatay seçimini onaylamasını memnuniyetle karşıladı, Hatay'a desteklerini ve hizmetlerini sürdüreceklerini belirtti.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'taki yangın felaketi ve 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da yaşanan son beş yıllık dönemi "fetret devri" olarak nitelendirdi ve gençlerle buluştu.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli mitinginde sandık güvenliği ve deprem önlemleri hakkında önemli mesajlar verdi.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'da ekonominin önemine vurgu yaparak enflasyonla mücadeleyi ve gelecek hedeflerini anlattı.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen mitingde İstanbul'un 5 yıllık fetret devrini sona erdireceklerini vurguladı.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri mitinginde emeklilere 8-12 bin TL arasında promosyon müjdesi verdi ve muhalefeti eleştirdi.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonla mücadele ve ekonomik iyileşmeyi vurgulayarak seçim öncesi taahhütlerini dile getirdi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Zaferi'nin büyük kahramanlıklarla dolu destansı hikayesini vurgulayarak şehitleri rahmetle andı.