• USD 32,59
  • EUR 34,85
  • ALTIN 2.503,21
  • BİST100 9.693
  • BTC 64.699

Enflasyon Haberleri

enflasyon haberleri ve güncel enflasyon gelişmeleri, enflasyon ile ilgili tüm video, enflasyon fotoğrafları ve enflasyon haberleri Haberin Gündemi - Haber, Spor, Magazin ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Ekonomi

Hazine Bakanı Şimşek, IMF ve Dünya Bankası toplantıları için Washington'da enflasyonla mücadele vurgusu yaparak Türkiye'nin politika önceliklerini açıkladı.

Ekonomi

TCMB Başkanı Karahan, enflasyonla mücadelede politika faizi ve rezerv birikimi stratejilerini vurguladı.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail ile ticaret eleştirilerine karşı sert bir yanıt verirken, yerel seçim sonuçlarının parlamenter sisteme etkisini değerlendirdi.

Ekonomi

Mart ayı enflasyon verilerine göre Türkiye'de enflasyon artış hızı beklenenden düşük kaldı, Ekonomideki istikrarsızlık devam ediyor.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'da ekonominin önemine vurgu yaparak enflasyonla mücadeleyi ve gelecek hedeflerini anlattı.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonla mücadele ve ekonomik iyileşmeyi vurgulayarak seçim öncesi taahhütlerini dile getirdi.

Ekonomi

Küresel ekonomide Fed'in faiz kararı öncesi belirsizlik devam ederken, Türkiye'de TCMB'nin faiz toplantısı yatırımcıların gündeminde.

Ekonomi

Finansal Piyasalarda Hareketlilik, BIST 100 Endeksi Tarihi Zirvede