Şifremi unuttum | Üye Ol
    GÜNDEM   |  SİYASET   |  SPOR   |  DÜNYA   |  EKONOMİ   |  MAGAZİN   |  MEDYA   |  EĞİTİM   |  SAĞLIK   |  TEKNOLOJİ   |  YEREL HABER   |  FOTO GALERİ 
   
 
 
 
TEKNOLOJİ
Samsung Kimden Korkuyor?
Samsung Kimden Korkuyor?
 
Galaxy Tab yüzünden Apple ile başı beladan kurtulmayan Samsung'un yeni sıkıntısı, iflas koruma başvurusunda bulunan Kodak.
23 Ocak 2012 Pazartesi 11:44
  Paylaş
 Facebook Google TwitThis StumbleUpon del.icio.us Reddit NewsVine Ma.gnolia Technorati Digg Mixx
Kodak, görünüşe göre kurtuluş için her yolu denemeye kararlı. Şirket, geçtiğimiz gün Samsung'u, Galaxy Tab'de 5 adet patenti ihlal etmekle suçladı. Apple ile zaten başı belada olan Samsung, yeni davada bir de Kodak'la mücadele etmek zorunda kalacak.

Samsung bu patentler konusunda oldukça korkuyor, zaten bu yüzden bir patentin kullanım hakkı için Kodak'a 550 milyon dolar ödedi. 2008 yılında Kodak'ın dava etmesi üzerine bu miktarı ödemeyi kabul etmişti Samsung.

Dava dosyasındaki diğer patentler ise fotoğrafların elektronik kameradan servis sağlayıcısına otomatik iletilmesi, çekilen dijital fotoğrafların bir e-posta adresine transfer edilmesi ve fotoğrafların dijital kameradan bir Wi-Fi ya da mobil ağ üzerinden yayımlanması gibi konuları içeriyor.

Dava, New York Batı Bölgesi Bölge Mahkemesi tarafından dosyalandı. Kodak'ın, hali hazırda LG, Motorola ve Nokia başta olmak üzere 30'dan fazla şirkete lisansladığı dijital görüntüleme patentleri var.

Kodak sadece Samsung'a değil, geçen hafta Apple, HTC ve ITC'ye de akıllı cep ve tabletlerinde resimlerin iletilmesi/yayımlanmasıyla ilgili patentleri ihlal ettikleri gerekçesiyle dava açmıştı.


Bu haber 68 defa okunmuştur.
 Yorumlar -  Yorum ekle

Bu haber henüz yorumlanmamış...

 Kategorideki diğer haberler 
 

Google'nin yeni özelliği
 

Twitter'da elektrik geyikleri
 

iPhone tarih yazıyor!
 

LED TV’de devrim!
 
 

Lenovo Bombayı Patlattı!
 

Google'ın Chrome oyunu!
 

Canlı Yayın Aracı Çantaya Girdi!
 

GTA 5 Türkçe oluyor
 
 

TV'nin içine artık girilebiliyor!
 

Yılbaşı her sene cumartesi olacak
 

Facebook'ta sizi kimin sildiğini artık bileceksiniz
 

Kağıt Gazetelere Veda mı Ediyoruz?
 
 

Facebook sizi reklam tabelası yapacak
 

Çin'den 500 Kilometre Hız Yapan Tren
 

Dünyada Ondan 30 Tane Var!
 

İphone'a Lpg Taktırılırsa...
 
 
 
 
A. Raif Öztürk

Avantajlar sezonu ÜÇ AYLAR başladı.
 
 
 
 
 
Naif KARABATAK

Fenerbahçe Savunması!
 
 
   
 
  HAVA DURUMU

Hava Durumu ISTANBUL
16/9
Şehir Seç »   
 
  DÖVİZ KURLARI
   Alış  Satış  
  USD  1,4570  1,4640  
  EURO  2,1902  2,2008  
  GBP  2,4021  2,4147  
   ÇOK OKUNANLAR
   YAZARLAR
      A. Raif Öztürk
      Naif KARABATAK
      Mehti SARAÇ
      Gündoğdu YILDIRIM
      Fuat TÜRKER
      Fethi AKAR
      Müge ORUÇKAPTAN
      Yakup BONCUK
      Güngör URAS
      Eshabil ÜSTÜNDAĞ
   ÇOK YORUMLANANLAR
   ANKET
Cumartesi Günü Mesaisi'ni destekliyormusunuz?
Destekliyorum
Desteklemiyorum
   ŞANS OYUNLARI
21/04/2012
2-9-14-22-32-38
18/04/2012
4-14-17-18-28-10
 
   GAZETELER

 
 
ANA SAYFA   |   GÜNÜN TÜM HABERLERİ   |   MODA OLANLAR   |   ARŞİV   |   ZİYARETÇİ DEFTERİ   |   KÜNYE   |   REKLAM   |   CANLI YAYIN İZLE  |   İLETİŞİM
 
RSS | Add to Google Haberingundemi.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Haberin Gündemi sorumlu tutulamaz.