Şifremi unuttum | Üye Ol
    GÜNDEM   |  SİYASET   |  SPOR   |  DÜNYA   |  EKONOMİ   |  MAGAZİN   |  MEDYA   |  EĞİTİM   |  SAĞLIK   |  TEKNOLOJİ   |  YEREL HABER   |  FOTO GALERİ 
   
 
 
 
GÜNDEM
Pamukoğlu Erdoğan'a Seslendi
Pamukoğlu Erdoğan a Seslendi
 
HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Başbakan Erdoğan’a seslenerek, “27 Nisan’da Yaşar Büyükanıt denilen general senin burnuna muhtırayı dayadı mı? Yahu sen bırak 1960’da ne olmuş, ...
06 Eylül 2010 Pazartesi 10:00
  Paylaş
 Facebook Google TwitThis StumbleUpon del.icio.us Reddit NewsVine Ma.gnolia Technorati Digg Mixx

 

HEPAR, referandum süreci öncesindeki son mitingini Bursa’da yaptı. Fomara Meydanı’nda yaklaşık 300 kişinin izlediği mitingde konuşan HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Başbakan Erdoğan’ın referandum sürecinde otokontrolünü kaybettiğini ve gölgesinden korkar hale geldiğini öne sürdü.
Referandumun ardından federasyon anayasası oluşturulması için ön hazırlık yapıldığını belirten Pamukoğlu, “Bu ön çalışma. Kendi ağzı ile söylüyor. Daha sonra yapılacak federasyon Anayasası için hazırlık yapılıyor. Şu maddelere bakalım. Bu ülke parlementer sistem ile yönetiliyor. Yargı bağımsız, yasama meclis, yürütme bağımsız olacak. Yasama kendi elinde yürütme kendi elinde, Cumhurbaşkanlığı, YÖK, RTÜK kendi elinde. Tek şey kaldı, yargı. Buranın belli bölümüne nüfus ettiler. HSYK’da o bakanı ve memuru orada tuttuğun sürece hayır çıkmaz. Partinin programında var. Niteliğini ve insan sayısını kendisi belirleyerek yeniden düzenleyerek kendilerine uygun hukuk düzeni oluşturmak istiyorlar” dedi.

Anayasa değişikliğinin yeni yapılıyormuş gibi gösterildiğini ifade eden Pamukoğlu, “12 Eylül Anayasası 30 yılda 18 kere düzenlemeye uğradı. İlk defa yapılıyormuş gibi sunuluyor. Bunun muhakemesi düşünce sistematiği bozulmuş. Buna halk arasında bunama diyoruz. 12 Eylül’den hesap soracakmış. 27 Nisan’da Yaşar Büyükanıt denilen general senin burnuna muhtırayı dayadı mı? Yahu sen bırak 1960’da ne olmuş 1980’de ne olmuş? Senin canına okuyan adamlardan hesap sorsana” diye konuştu. (vatan)



Bu haber 178 defa okunmuştur.
 Yorumlar -  Yorum ekle

Bu haber henüz yorumlanmamış...

 Kategorideki diğer haberler 
 

Oyunuz boşa gitmesin!
 

Saldırıda 14 kişi öldü
 

Sanal Las Vegas'ta son perde
 

5 hektarlık orman kül oldu
 
 

Boyner: "Baskı tehdide dönüştü"
 

6 Eylül Pazartesi Bursa At Yarışları
 

Adrese Teslim Araç Muayenesi
 

Referandumda son dönemece girildi
 
 

O bir mucize
 

Erdoğan'ın iftarındaki süpriz ülkücü
 

KPSS 'de 45 gözaltı daha
 

8 yıl 4 ay hapis aldı
 
 

Emekli albayın paşa isyanı
 

Kart parasını ödememenin yolu
 

Hastanede güvenlikçi terörü
 

5 Eylül İstanbul At Yarışları
 
 
 
 
A. Raif Öztürk

Avantajlar sezonu ÜÇ AYLAR başladı.
 
 
 
 
 
Naif KARABATAK

Fenerbahçe Savunması!
 
 
   
 
  HAVA DURUMU

Hava Durumu ISTANBUL
16/9
Şehir Seç »   
 
  DÖVİZ KURLARI
   Alış  Satış  
  USD  1,4570  1,4640  
  EURO  2,1902  2,2008  
  GBP  2,4021  2,4147  
   ÇOK OKUNANLAR
   YAZARLAR
      A. Raif Öztürk
      Naif KARABATAK
      Mehti SARAÇ
      Gündoğdu YILDIRIM
      Fuat TÜRKER
      Fethi AKAR
      Müge ORUÇKAPTAN
      Yakup BONCUK
      Güngör URAS
      Eshabil ÜSTÜNDAĞ
   ÇOK YORUMLANANLAR
   ANKET
Cumartesi Günü Mesaisi'ni destekliyormusunuz?
Destekliyorum
Desteklemiyorum
   ŞANS OYUNLARI
21/04/2012
2-9-14-22-32-38
18/04/2012
4-14-17-18-28-10
 
   GAZETELER

 
 
ANA SAYFA   |   GÜNÜN TÜM HABERLERİ   |   MODA OLANLAR   |   ARŞİV   |   ZİYARETÇİ DEFTERİ   |   KÜNYE   |   REKLAM   |   CANLI YAYIN İZLE  |   İLETİŞİM
 
RSS | Add to Google Haberingundemi.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Haberin Gündemi sorumlu tutulamaz.