Şifremi unuttum | Üye Ol
    GÜNDEM   |  SİYASET   |  SPOR   |  DÜNYA   |  EKONOMİ   |  MAGAZİN   |  MEDYA   |  EĞİTİM   |  SAĞLIK   |  TEKNOLOJİ   |  YEREL HABER   |  FOTO GALERİ 
   
 
 
 
GÜNDEM
Kuvvetli yağışlar geliyor
Kuvvetli yağışlar geliyor
 
Meteoroloji, ülke genelinde görülecek yağışların; sabah Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve İzmir'in kuzey ilçelerinde (Dikili ve Bergama), öğle saatlerinde Balıkesir, Bursa, Bilecik, Bolu ve Ankara'nın kuzeyinde, akşam ise Çorum, Amasya, Tokat, Sivas, Erzin
09 Mart 2010 Salı 10:40
  Paylaş
 Facebook Google TwitThis StumbleUpon del.icio.us Reddit NewsVine Ma.gnolia Technorati Digg Mixx

Hava sıcaklığı, Karadeniz Bölgesi'nde hissedilir derecede (8 ila 10 derece) olmak üzere kuzey ve doğu bölgelerde artacak, güneybatı bölgelerde 4 ila 6 derece azalacak. Rüzgarın, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), İç Anadolu, Güney ve İç Ege ile Akdeniz'de güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor,

MARMARA: Çok bulutlu ve bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Genellikle yağmur ve sağanak, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; sabah Edirne, Kırklareli ve Çanakkale, öğle saatlerinden sonra Balıkesir, Bursa ve Bilecik çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 km/saat) şeklinde esecek.

EGE: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde İzmir'in kuzey ilçelerinde (Dikili ve Bergama) kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı (Karayel), Güney ve İç Ege'de güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 km/s) şeklinde esecek.

AKDENİZ: Parçalı çok bulutlu, sabah Batı Akdeniz (Antalya, Isparta ve Burdur), öğle saatlerinde bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 km/s) şeklinde esecek.

İÇ ANADOLU: Çok bulutlu, kuzeybatısı (Eskişehir, Ankara, Kırıkkale, Çankırı ve Yozgat) ile öğle saatlerinden sonra bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinde Ankara'nın kuzeyinde, akşam Sivas çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar; güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 km/s) şeklinde esecek.

BATI KARADENİZ: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinde Bolu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu, Orta Karadeniz ile akşam saatlerinden itibaren bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; akşam saatlerinde Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz'in yüksek ve eğimli yerlerinde kar erimeleri ve çığ tehlikesine karşı dikkatli olunması gerekiyor.

DOĞU ANADOLU:Çok bulutlu ve bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; akşam saatlerinde Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bölgenin doğusunun yüksek ve eğimli yerlerinde kar erimeleri ve çığ tehlikesine karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

kaynak:Zaman



Bu haber 59 defa okunmuştur.
 Yorumlar -  Yorum ekle

Bu haber henüz yorumlanmamış...

 Kategorideki diğer haberler 
 

Depremden sonra ilk gece çadırda
 

AKP'li Belediye Başkanına silahlı saldırı
 

Belediyeden liseliye prezervatif skandalı
 

Marmara'da korkutan deprem
 
 

110 artçı deprem meydana geldi
 

Esnafa ucuz elektirik
 

Ukrayna Konsolosloğu'na saldırı
 

Savcı'nın ataması iptal edildi
 
 

PapandreuTürk ordusuna taş attı
 

Avcılar'da yangın paniği!
 

Kefillik yüzünden intihar etti
 

Ankara'da elektrik kesintisi
 
 

TSK'da Nazım Hikmet depremi!
 

İnternete yeni vergi mi geliyor?
 

Elazığ depremi İstanbul'u tetikler mi?
 

Polislerin milyonluk rüşvet dümeni
 
 
 
 
A. Raif Öztürk

Avantajlar sezonu ÜÇ AYLAR başladı.
 
 
 
 
 
Naif KARABATAK

Fenerbahçe Savunması!
 
 
   
 
  HAVA DURUMU

Hava Durumu ISTANBUL
16/9
Şehir Seç »   
 
  DÖVİZ KURLARI
   Alış  Satış  
  USD  1,4570  1,4640  
  EURO  2,1902  2,2008  
  GBP  2,4021  2,4147  
   ÇOK OKUNANLAR
  Acundan düğün sürprizi!!!
Saffet Ulusoy'a en eğlenceli sürprizi Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan Acun Ilıcalı yaptı. Esat Yontuç'la denizin içine kurulmuş bir masaya oturan Ilıcalı, esprileriyle davetlileri kahkahaya boğdu.
2   Demet Akalın hamile mi ?
3   Abdullah Gül NATO Genel Sekreteri oluyor
4   Kocasını nasıl öldürdüğünü anlattı
5   Zaman tünelinin tasarımı değişiyor!
6   Dikkat! Bugün grev var
7   Memurlar zam hakkı için grevde
8   Kardashian'dan yasak!
9   Sigarayı bırakmak için iyi fırsat
10   Can Bonomo'ya büyük ayıp!!!
   YAZARLAR
      A. Raif Öztürk
      Naif KARABATAK
      Mehti SARAÇ
      Gündoğdu YILDIRIM
      Fuat TÜRKER
      Fethi AKAR
      Müge ORUÇKAPTAN
      Yakup BONCUK
      Güngör URAS
      Eshabil ÜSTÜNDAĞ
   ÇOK YORUMLANANLAR
  17 rütbeli askere infaz tutuklaması
Van'da 3 yıl önce 2 PKK ile 1 sivilin öldürüldüğü operasyonla ilgili başlatılan soruşturmada bir emekli Albay, 1 Binbaşı, 1 üsteğmen, 1 astsubay ile 13 Uzman Çavuş tutuklandı.
2   Dikkat! Bugün grev var
3   Memurlar zam hakkı için grevde
4   Felç eden smaç!
5   Marx'tan gökten inmemiş bir ...
6   Komşu doları zıplattı!
7   Acundan düğün sürprizi!!!
8   Fıkra gibi fuhuş operasyonu!
9   Can Bonomo'ya büyük ayıp!!!
10   Süper Kupa Bakü'de!
   ANKET
Bu sezon play off'lara hangi takımlar girebilir ?
Eskişehirspor
Bursaspor
Gaziantepspor
Gençlerbirliği
Trabzonspor
Mersin İdman Yurdu
Diğerleri
   ŞANS OYUNLARI
21/04/2012
2-9-14-22-32-38
18/04/2012
4-14-17-18-28-10
 
   GAZETELER

 
 
ANA SAYFA   |   GÜNÜN TÜM HABERLERİ   |   MODA OLANLAR   |   ARŞİV   |   ZİYARETÇİ DEFTERİ   |   KÜNYE   |   REKLAM   |   CANLI YAYIN İZLE  |   İLETİŞİM
 
RSS | Add to Google Haberingundemi.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Haberin Gündemi sorumlu tutulamaz.