CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Tarsus’ta şok.. Eskiden solun kalesi olarak bilinen Tarsus'a gelen CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu, 10 bin kişilik Cumhuriyet alanında 2500-3000 kişiyi görünce 10 dakika konuşup gitti.
CHP Tarsus İlçe başkanlığınca düz enlenen mitinge Mersin il başkanı Yılmaz Şanlı, Tarsus ilçe başkanı Vedat Günyar, CHP’li milletvekilleri ve 3 bine yakın halk katıldı.
Adana’dan gelen çok sayıda partili ile Tarsus’taki bazı MHP’lilerinde katıldığı mitingde konuşan kılıçdaroğlu, hükümete ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a çatarken “Evet verirszeniz Recep beyi, hayır verirseniz ülkeyi kurtarırsınız” diyerek hayır oyu istedi.
Tarsus’ta da işsizliğin diz boyu olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, kendilerinin iktidara gelmesi haylinde Tarsus’ “Biz hiçbir zaman yalan söylemeyeceği.z. Biz siyasete zengin olmak için girmedik. Bazıları ise dolar milyarderi oldu. Biz gerçek anlamda demokrasi ve özgürlük için çalışacağız Biz onurlu bir Türkiye için çalışacağız” dedi. Alandaki halta karanfil atan kılıçdaroğlu daha sonra Mersin’e geçerken mitinge gelişte de konuşmalar sırasında da Önder Sav otobüsün içinde oturdu ve dışarı çıkmadı. Mitinge Adanadan gelen 250 kişi ve Tarsustaki bazı MHP lilerde katıldı.