Ramazan ayı süresince hayırsever Nevşehir’li işadamı ve ailenin katkıları ile gerçekleştirilen İftar Sofrasına katılarak iftarlarını bu alanda yapan vatandaşlar birlikte, iftar etmenin de heyecanını yaşıyorlar.
Nevşehir Belediyesi’nin başlattığı geleneksel iftar sofrasında hazırlanan birbirinden leziz yemekler vatandaşlara ikram ediliyor..
Gülbahçe ’de kurulan ve her gün değişik yemeklerin sunulduğu Geleneksel İftar sofrası,her kesimden vatandaşın büyük ilgisi ile karşılanıyor.
Ramazan ayının bitmesine az bir zaman kala,bin aydan daha kıymetli olduğu inananlarca da bilinen Kadir Gecesi’ne denk gelen iftara yine ilgi beklenenden fazla oldu.
İftar Sofrasına katılarak iftarını yapanların sayısının da bugüne kadar 45 bine ulaştığı belirtiliyor.