Şifremi unuttum | Üye Ol
    GÜNDEM   |  SİYASET   |  SPOR   |  DÜNYA   |  EKONOMİ   |  MAGAZİN   |  MEDYA   |  EĞİTİM   |  SAĞLIK   |  TEKNOLOJİ   |  YEREL HABER   |  FOTO GALERİ 
   
 
 
 
YEREL HABER
Hemşirelere gizli çekim yapıyordu
Hemşirelere gizli çekim yapıyordu
 
Aydın'da çalıştığı hastanede, hemşirelerin soyunma odasına kurduğu cep telefonu düzeneği ile kayıt yapan personel tutuklandı
01 Eylül 2010 Çarşamba 23:17
  Paylaş
 Facebook Google TwitThis StumbleUpon del.icio.us Reddit NewsVine Ma.gnolia Technorati Digg Mixx

Aydın'da, taşeron firmaya bağlı çalıştığı hastanedeki soyunma odasına cep telefonu yerleştirerek çalışanları görüntüleyen personel tutuklandı.

Aydın, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin ikinci katında bulunan Kalp ve Damar Cerrahisi Servisi'nde meydana geldi. Kendisinin servisteki soyunma odasında üstünü değiştirirken görüntülerinin bir personel tarafından kaydedildiği ve hastanedeki diğer çalışanlara gösterildiği yönünde aldığı duyum üzerine harekete geçen bir servis hemşiresi, aynı serviste birlikte çalıştıkları ve taşeron firmaya bağlı çalışan S.A. isimli temizlik görevlisinden şikayetçi oldu.

Hemşirenin şikayeti üzerine temizlik görevlisini gözaltına alan polis ekipleri, S.A'ya ait cep telefonunda yaptıkları incelemede, şikayetçi hemşireye ait soyunma odasında gizlice kaydedilmiş görüntüler ile birlikte bir takım porno videolar ele geçirdi. Sağlık personellerini üzerlerini değiştirirken gizlice görüntüleyen S.A.'nın aynı serviste çalışan hemşire ve bayan doktorların kullandığı soyunma odasına kameralı cep telefonunu bir ilaç kutusu içerisine yerleştirerek gizlediği iddia edildi.

S.A.'ya ait cep telefonunda soyunma görüntüleri ortaya çıkan hemşireyle birlikte aynı serviste görev yapan diğer sağlık görevlilerinin Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunması üzerine hakkında işlem başlatılan temizlik görevlisi, Aydın Adliyesine sevk edildi. Çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanan S.A., Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

SEVİMSİZ BİR OLAY YAŞADIK
Yaşanan olayı sevimsiz olarak değerlendiren ADÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, olayın duyulmasının ardından söz konusu şahsın işine hemen son verildiğini belirterek, "Olayı duyunca büyük bir şok yaşadık. Hepimiz bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Bölge hastanesi konumunda olan hastanemizde çok sayıda personel çalışıyor. Bir de bu şahıs bizim değil temizlik firmasının görevlisi. İşe alınan çok sayıda kişinin durumunu bilmemiz bazen mümkün olmuyor. Zaten şikayet üzerine hemen tutuklanmış ve hukuki olarak gereken yapılıyor. Camiamıza geçmiş olsun diliyorum ve bir daha böyle şeylerin yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi.



Bu haber 1493 defa okunmuştur.
 Yorumlar -  Yorum ekle

Bu haber henüz yorumlanmamış...

 Kategorideki diğer haberler 
 

Özbekistan'ın bağımsızlık günü kutlandı
 

Kuyumcudaki hırsızlığı kamera kanıtladı
 

TEM otoyolu trafiğe kapatıldı
 

Muğla'da askeri araç devrildi: 2 yaralı
 
 

Ceviz büyüklüğünde dolu
 

Karadeniz müziğinin en lirik hali
 

İstanbul'da özel hastane açımı yasaklandı mı?
 

Üniversiteye kayda giden kız kazada öldü
 
 

14 yaşındaki sürücü kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı
 

Tarsus'un Neron'u tutuklandı
 

Olay dava ertelendi
 

6 yaşındaki çocuk ailesini yanmaktan kurtardı
 
 

Adana'da pencereden düşen kişi öldü
 

Kars'ta elektrik akımına kapılan çocuk ağır yaralandı
 

Karakola sızmak isteyen PKK'lılar püskürtüldü
 

Kepçe şarampole yuvarlandı: 2 ölü, 2 yaralı
 
 
 
 
A. Raif Öztürk

(II.)..Öncekinin devamı & FUTBOL TERÖRÜ…!
 
 
 
 
 
Naif KARABATAK

Ben kılmıyorum, siz de kılmayın!
 
 
   
 
  HAVA DURUMU

Hava Durumu ISTANBUL
16/9
Şehir Seç »   
 
  DÖVİZ KURLARI
   Alış  Satış  
  USD  1,4570  1,4640  
  EURO  2,1902  2,2008  
  GBP  2,4021  2,4147  
   ÇOK OKUNANLAR
   YAZARLAR
      A. Raif Öztürk
      Naif KARABATAK
      Gündoğdu YILDIRIM
      Fuat TÜRKER
      Fethi AKAR
      Müge ORUÇKAPTAN
      Yakup BONCUK
      Mehti SARAÇ
      Güngör URAS
      Eshabil ÜSTÜNDAĞ
   ÇOK YORUMLANANLAR
   ANKET
Bu sezon play off'lara hangi takımlar girebilir ?
Eskişehirspor
Bursaspor
Gaziantepspor
Gençlerbirliği
Trabzonspor
Mersin İdman Yurdu
Diğerleri
   ŞANS OYUNLARI
21/04/2012
2-9-14-22-32-38
18/04/2012
4-14-17-18-28-10
 
   GAZETELER

 
 
ANA SAYFA   |   GÜNÜN TÜM HABERLERİ   |   MODA OLANLAR   |   ARŞİV   |   ZİYARETÇİ DEFTERİ   |   KÜNYE   |   REKLAM   |   CANLI YAYIN İZLE  |   İLETİŞİM
 
RSS | Add to Google Haberingundemi.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Haberin Gündemi sorumlu tutulamaz.