Geçtiğimiz günlerde Galatarasay'a ilişkin açıklamalarının sosyal medyada çokça eleştiri aldığını hatırlatan Bahçeli yeniden bir değerlendirmede bulundu.

11 TANE YABANCI FUTBOLCU YAKIŞMIYOR

Bahçeli'nin yabancı futbolcuların Galatarasay bünyesinde sayıca fazla olduğunu belirterek kulüp yöneticilerine seslendi. Bahçeli konuşmasında ' bizim söylediğimiz Galatasaray'ın düşünmesi gereken bir konu. Bir maça çıkıyorsunuz. 11 yabancı futbolcu ile oynuyorsunuz. Bu Galatasaray'ın kuruluş gününden bugüne kadar ki zaferlerinin gölgeleyen bir yaklaşımdır.

HİÇ Mİ? TÜRK FUTBOLCU YOK

Galatasaray'da hiç mi kimse gelmedi. Arada sırada bir birkaç yerli futbolcuya yer vermelerinde fayda var. 11 kişi takım kuruyorsunuz 11'de yabancı. Antrenör'de yabancı olursa hangi ülkenin takımıyız nerede oynuyoruz diye Galatasaray diye Galatasaraylılar bunu düşünmesi lazım. Onun için ya isim değiştirsinler ya bundan vazgeçsinler.

BEŞİKTAŞ 11 YABANCIYLA OYNARSA BIRAKIRIM

Koyu bir Beşiktaşlı olduğunu vurgulayan Bahçeli, kendi takımının da 11 yabancıyla sahaya çıkması halinde takımını bırakabileceğini savundu. Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü: ' Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş 1900'lü yıllardan beri olan kulüplerdir.

Bunlar üzerinde böyle gölge taşımaması lazım. İki üç ama 11 tane de olursa onu düşünmek lazım. Beşiktaş da olmuş olsa, Beşiktaş 11 yabancı futbolcuyla sahaya çıksın koyu bir Beşiktaşlı olmama rağmen kulüpten ayrılırım.

İSİMLERİNİ BİLE SAYAMIYORUZ

Beşiktaşlıyız niye öyle siyah beyaz, kırmızı beyaz bir anlamı var. Öyle bir takımda bakıyorsunuz bunların hangisinin ayağında top var. İsmi nedir şaşıyorsunuz.

Dilinde dönmüyor bakıyorsun kimi İspanyol, kimisi Brezilya, Bizim gençlerimize yol verme lazım. Alt yapıyı geliştirmek de yarar var.

BEŞİKTAŞ'IN ALTYAPISI İYİ

Alt yapı da Beşiktaş üstattır. Şenol Biral gibi Yusuf Sanlı gibi. Yine de çıkar. Birkaç futbolcu var. Gözümüze takılan kişiler. 11'ni say desen ye sekizinde dilim dönmez. Beşiktaş'ta alayını beğeniyorum.